Четвер, 28.03.2024, 16:25
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » Архів матеріалів

Конкурс рецептів борщу продовжується. Поповнюйте свою кулінарну книгу новими рецептами: ЗАЯВКА № 10 від Ольги. До вашої уваги Борщ з копченими реберцями та зеленим яблуком.

Не гайте даремно період карантину, приєднуйтесь до участі у конкурсі на кращий рецепт борщу! Умови проведення відкритого конкурсу в розділі "КО ... Читати далі »

Переглядів: 272 | Додав: ShchNV | Дата: 09.04.2020

Компанія ZNOUA відкрила реєстрацію на пробне безкоштовне ЗНО-2020 з усіх предметів! Тести відповідають офіційній програмі, завдання складають викладачі 200-бальники з великим досвідом підготовки до ЗНО.

... Читати далі »

Переглядів: 308 | Додав: ShchNV | Дата: 09.04.2020

До уваги майбутніх абітурієнтів!

Дайте відповіді на запитання вікторини «А що ТИ знаєш про автомобілі?», наберіть максимальну кількість балів та гарантовано забронюйте собі місце на навчання з професії "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів".

... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: ShchNV | Дата: 08.04.2020

Конкурс рецептів борщу продовжується. Поповнюйте свою кулінарну книгу новими рецептами: ЗАЯВКА № 9 від Дарини. До вашої уваги Пісний борщ з квасолею.

Не гайте даремно період карантину, приєднуйтесь до участі у конкурсі на кращий рецепт борщу! Умови проведення відкритого конкурсу в розділі  ... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: ShchNV | Дата: 08.04.2020

Шановні здобувачі освіти!

В зв'язку з карантином комісія по розгляду скарг та пропозицій закладу працює дистанційно.

Прохання, скарги, пропозиції, побажання, заяви на матеріальну допомогу направляти на електронну адресу vpu19@ukr.net.

Дотриму ... Читати далі »

Переглядів: 316 | Додав: ShchNV | Дата: 07.04.2020

Конкурс рецептів борщу продовжується. Поповнюйте свою кулінарну книгу новими рецептами: ЗАЯВКА № 8 від Світлани. До вашої уваги Пісний борщ з квасолею та грибами.

Не гайте даремно період карантину, приєднуйтесь до участі у конкурсі на кращий рецепт борщу! Умови проведення відкритого конкурсу в розділі  ... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: ShchNV | Дата: 07.04.2020

До уваги класних керівників та
майстрів виробничого навчання!

До вашого відома Наказ про проведення рейтингового конкурсу «ТОП-19» та Інформаційна картка учасника (додаток наказа).

УВАГА! Терміни обмежені!

Переглядів: 398 | Додав: ShchNV | Дата: 07.04.2020

Не словом, а ділом! Саме так можна коротко охарактеризувати випускника Шосткинського ВПУ  Власенка Олександра, про якого сьогодні піде мова.

Олександр прийшов навчатися до училища в 2013 році за професією «Слюсар з ремонту автомобілів. Електрогазозварник» в групу 03-13 (майстер в/н – Ісаєв М.А., кл. керівник – Остапчук С.М.). Спокійний, привітний, сором’язливий і дуже відповідальний хлопець, який старанно навчався та з перших днів в училищі почав виявляти інте ... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: ShchNV | Дата: 06.04.2020

Конкурс рецептів борщу продовжується. Поповнюйте свою кулінарну книгу новими рецептами: ЗАЯВКА № 7 від Ніни. До вашої уваги Зелений крем-борщ з яйцем пашот.

Не гайте даремно період карантину, приєднуйтесь до участі у конкурсі на кращий рецепт борщу! Умови проведення відкритого конкурсу в розділі  ... Читати далі »

Переглядів: 255 | Додав: ShchNV | Дата: 06.04.2020

Кулінарія – область людської діяльності пов’язана із приготуванням їжі. Вона складається з техніки приготування, технічного забезпечення та рецептів. Здавалося б все просто, все знайомо і вже нема чим нас здивувати. Але ж ні. Світ не стоїть на місці. З’являються нові ресторани, які пропонують незвичайні страви, поширюються інноваційні технології, що застосовуються в кулінарії.

Однією з таких є молекулярна кухня. ... Читати далі »

Переглядів: 476 | Додав: ShchNV | Дата: 03.04.2020

« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 135 136 »