Середа, 24.04.2024, 19:01
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Учнівський колектив Шосткинського ВПУ поздоровив своїх наставників
13:49
Учнівський колектив Шосткинського ВПУ поздоровив своїх наставників

Учнівський колектив Шосткинського ВПУ в черговий раз підготував концертну програму до Дня працівника освіти та Дня профтехосвітян, який припав якраз на 2 жовтня. Звичайно ж, не залишились осторонь і талановиті педагоги, які пліч-о-піч зі своїми вихованцями кожного разу радують глядачів ліричними та гумористичними номерами художньої самодіяльності.

Концертна програма була підготовлена спрацьованим колективом однодумців: Роговою Ліаною Михайлівною (розробка сценарію та підготовка ведучих), Дячок Наталією Іванівною (пісенна частина концерту), Щасною Наталією Володимирівною (технічний супровід номерів, підготовка презентацій), а керувала усіми сценічними і позасценічними «коліщатками» наша незмінно креативна «замполіт» Наталія Петрівна Скомороха.

Поздоровити наш колектив прийшли представники місцевої влади в особі заступника міського голови Сіваєвої Ніни Олександрівни та депутата міської ради Калиновського Віктора Григоровича.

Ніна Олександрівна відмітила, що педагогічний колектив Шосткинського ВПУ – це «потужна, дружна та креативна родина». Надовго запам’ятаються присутнім слова, якими заступник міського голови завершила свій виступ: «Жодна держава не може прожити без робітничих професій, які були і є затребуваними за будь-якого рівня розвитку економіки й технологій. Шосткинське ВПУ – один з найпотужніших навчальних закладів міста, що готує висококваліфіковані робітничі кадри. Тому, дорогі учні, любіть своїх старших наставників і пишайтесь тим, що навчаєтесь у такому закладі».

Оплесками захоплення відреагував зал на нагородження почесними грамотами міського голови та пам’ятними подарунками кращих наших педагогів:

  • Роговець Оксани Григорівни, викладача англійської мови;
  • Мосенцевої Ольги Олександрівни, старшого майстра виробничого навчання;
  • і, звичайно ж, нашого керівника й натхненника Олександра Анатолійовича Гурбу, чиє нагородження зал зустрів шквалом овацій та вигуками захоплення.

Грамоту Департаменту освіти і науки Сумської ОДА за сумлінну роботу та креативність отримала викладач англійської мови Остапчук Світлана Миколаївна.

Почесний гість заходу Олександр Анатолійович Юрченко, директор Національної академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ), з якою тісно співпрацює наше училище, відзначив у своєму привітанні потужні знання саме наших випускників, що приходять навчатись до столичного вишу.

Гарною «затравкою» для всього вечора відпочинку стали слова нашого директора: «Сьогодні ламаються стереотипи, змінюється ставлення до профтехосвіти з боку місцевої влади, з боку роботодавців. Завдяки цьому перед випускниками училища, перед навчальним закладом у цілому відкриваються нові перспективи, бо найкращі люди в світі – з професійної освіти!».

Не забуває Шосткинське ВПУ і своїх ветеранів, кожного разу запрошуючи їх на різні концертні програми. Цього року на концерті були присутні колишні майстри виробничого навчання Антонюк Ніна Володимирівна, Петрухан Марія Дмитрівна та викладачі Гришкова Валентна Миколаївна і Поліна Миколаївна Маньковська. Ветерани отримали квіти і щирі вітання зі святом.

Сама концертна програма, як завжди, порадувала глядачів і новими обличчями (до складу артистів-аматорів органічно влились першокурсники), і знайомими колективами, які змогли вразити несподіваними номерами, високим рівнем виконання.

Пам’ятає Шосткинського ВПУ також про дружні зв’язки зі школами. Так, цього разу на сцену з пісенним попурі вийшли учениці Ображіївського НВК, які до того ж раніше були учасниками знаменитого вже фестивалю вареників.

Концертна програма залишила після себе надзвичайно теплі враження, захоплення талантами колег і учнів.

Т. Ануфрієва, методист Шосткинського ВПУ

Перейти до фотоальбому

Перейти до відео

Переглядів: 597 | Додав: ShchNV