Четвер, 25.04.2024, 22:39
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 29 » ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЇ «СТОЛЯР БУДІВЕЛЬНИЙ, ВЕРСТАТНИК ДЕРЕВООБРОБНИХ ВЕРСТАТІВ»
15:41
ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЇ «СТОЛЯР БУДІВЕЛЬНИЙ, ВЕРСТАТНИК ДЕРЕВООБРОБНИХ ВЕРСТАТІВ»

Багато цікавих і корисних професій можна здобути навчаючись у Шосткинському вищому професійному училищі. А професії «Столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів» є чи не однією з найбільш популярних і необхідних на сьогоднішній день.

З 22 по 26 жовтня 2018 р. проходив тиждень професії «Столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів», організований майстрами та викладачем спеціальних дисциплін будівельного профілю. Програма тижня була досить насиченою.

Як завжди були заплановані та проведені різного роду заходи, загальна мета яких була показати значущість даної професії на сьогоднішній день, перспективи її розвитку, підвищення інтересу та мотивації навчання даній справі.

Тиждень розпочався «Інформаційним днем» на другому поверсі ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» була організована виставка стіннівок професійного спрямування, сучасних матеріалів та інформаційної літератури за професіями.  Виставка мала на меті коротко познайомити учнів, вчителів та гостей училища з тонкощами професій.

У вівторок в фоє Шосткинського вищого професійного училища була організована виставка виробів виконаних учнями з професії  «Столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів».

У рамках тижня пройшла на «Ура» екскурсія учнів групи № 08-17 на деревообробне підприємство «Золотий дим». Екскурсія дала змогу учням познайомитись з сучасними верстатами та обладнаннями, новітніми технологіями виробництва в майстерні комплексних меблів.

У середу відбувся перегляд науково-документального фільму будівельного спрямування з професії «Столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів» в кабінеті №2.

Цього ж дня здобувачі освіти нашого навчального закладу та шкіл міста мали змогу випробувати власну витривалість, логічне мислення та ерудованість в інтелектуальній грі професійного спрямування викладеній на гугл диску (https://drive.google.com/open?id=1AFS7K0aX6k2zOs48nz_ncHQTZ6gzKYLc).

У четвер відбувся практичний конкурс «Кращий столяр» серед учнів групи № 08-17, який дав змогу продемонструвати набуті знання та вміння на практиці.  Конкурс проходив в столярній майстерні. Журі конкурсу ознайомилось з роботами учасників та визначили найкращих. Переможцями стали: Одицький Вадим, Адаменко Дмитро, Соколов Микита.

П'ятниця відзначилася підведенням підсумків, нагородження переможців.

Такий тиждень проходить в Шосткинському вищому професійному училищі щорічно, привертає увагу всіх учнів і має великий успіх.

Переглядів: 739 | Додав: ShchNV