Вівторок, 20.11.2018, 00:49


ВАРЕНИКИ-ШОСТКА-ФЕСТ          АБІТУРІЄНТАМ          УЧНЯМ І БАТЬКАМ          ВИПУСКНИКАМ          НОВИНИ САЙТУ
Головна » 2018 » Квітень » 27 » ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ «КУХАР, КОНДИТЕР» ТА «ОФІЦІАНТ, БАРМЕН»
13:28
ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ «КУХАР, КОНДИТЕР» ТА «ОФІЦІАНТ, БАРМЕН»

З 16.04.2018 по 20.04.2018 на відділенні харчових технологій та ресторанного сервісу було проведено тиждень професій «Кухар, кондитер» та «Офіціант, бармен». Цікавою та різноманітною була програма тижню.

Перший день почався з виставки стіннівок, присвячених національним стравам різних регіонів України.

Другий день від знаменувався виставкою технічної творчості, на якій було представлено експонати, виготовлені  учнями і майстрами в/н у різноманітних техніках. Це й вироби з солоного тіста, макети тортів, приклади сервірування столу та декор для бенкетних столів.

Далі – показове конференц-обслуговування по типу «Кенді-бар», де були представлені різноманітні сучасні смаколики: попкейки, глазуровані пампухи, канапе та крокембуш з профітролей.

Також у рамках тижня відбулися майстер-класи досвідчених майстрів виробничого навчання. Остапенко Я.П. поділилася з присутніми  секретами приготування французького тістечка «Makaron» з використанням сучасної сировини та новітніх технологій. Допомагала у показі учениця І курсу гр.№ 04-17 Нагубна Ольга.

Учні ІІІ курсу гр.№ 05-15 Федченко Євгеном  та Лічманом Микитою під керівництвом майстра в/н Осадченко Л.О. подарували присутнім чарівні квіти  з желе у 3-D форматі.

Четвертий день відзначився інтегрованим кулінарним батлом «Шеф-кухар: він чи вона», який спільно провели викладачі спецдисциплін Бистрицька В.П. та англійської мови Остапчук С.М. В ході заходу учні показали високий рівень професіоналізму  та володіння англійською мовою.

Наприкінці проведення тижня було організоване виїзне кейтерингове обслуговування бенкету-фуршету з нагоди святкування газетою «Перекресток» свого ювілейного 1000 видання, яке проводилось у міському «Арт-центрі». Організатори та почесні гості високо оцінили якість обслуговування та асортимент фуршет них страв.

 

Переглядів: 133 | Додав: ShchNV