Середа, 24.04.2024, 01:17
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Головна » 2018 » Листопад » 20 » Шосткинське ВПУ на Міжнародній науковій конференції
10:03
Шосткинське ВПУ на Міжнародній науковій конференції

14-15 листопада у приміщенні Шосткинського інституту Сумського державного університету відбулась ІV Міжнародна науково-практична конференція «ХІМІЧНА ТЕХНОЛОГІЯ: НАУКА, ЕКОНОМІКА ТА ВИРОБНИЦТВО», що зібрала представників науки та виробництва з різних регіонів України та близького зарубіжжя. Це керівники провідних виробничих обʼєднань, підприємств і організація, науково-дослідних центрів та інститутів, науковці зі столичних вузів: Львова, Сум, Харкова, Дніпра, Запоріжжя, а також представники з таких країн як Польща, Латвія, спеціальний гість з Баку (Азербайджан) та представник фахового видавництва м. Сінгапур (Малайзія).

Конференція організована ШІСумДУ під егідою Міністерства освіти та науки України спільно з центральним Науково-дослідним інститутом оззброєння та військової техніки збройних сил України, Державним науково-дослідним інститутом Хімічних продуктів, КП «ШКЗ «Імпульс», КП «ШКЗ «Зірка», виконавчим комітетом Шосткинської міської ради та правлінням освіти Шосткинської міської ради з метою аналізу стану та оцінки перспективи міжнародного співробітництва в сфері хімічної технології, розширення наукових та виробничих міжнародних звʼязків, інтеграція наукових розробок в реальний сектор економіки та виробництва, забезпечення якісно нового рівня підготовки фахівців, наукових та науково-педагогічних кадрів, активізації та розвитку наукових досліджень та інноваційної діяльності, підвищення їх результативності та ефективності.

Конференція передбачала участь у наступних напрямках:

  1. Спеціальна хімічна технологія, виробництво боєприпасів та вибухові роботи в промисловості.
  2. Загальна хімічна технологія, екологія та проблеми утилізації.
  3. Енергозбереження та альтернативні палива.
  4. Економіка виробництва та управління.
  5. Інформаційні технології, моделювання та автоматизація.
  6. Філософсько-методологічні та соціальні аспекти виробництва.
  7. Хімія та фармацевтика.

Керівництво ДПТНЗ Шосткинське вище професійно-технічне училище на чолі з директором закладу – Гурбою О.А., а також кандидатом юридичних наук – Баланюк Н.Ю. гідно представило свої науково-методичні розробки щодо впровадження модельного навчально-практичного центру дієтичного харчування в 4 та 6 секціях.

Переглядів: 419 | Додав: ShchNV