Середа, 24.04.2024, 06:09
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Головна » 2015 » Березень » 27 » ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, ВИПУСКНИК!
15:58
ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, ВИПУСКНИК!

Той, хто залишається, той, хто йде,-
Запам’ятайте цю хвилину на усе життя.
На життєвій неозорій ниві
Не завжди попутній вітер нам,
Та ми хочем бути всі щасливі,
Йти вперед, наперекір вітрам!
Є в нас розум, і знання, і воля,
Ми самі творці своєї долі,
Та коріння в нас одне- єдине,
Це земля, що зветься – Україна!

Актова зала ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» майорить  різнобарв'ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Училище випускає групи 06-11, 07-11 за професією  «кухар, кондитер» у доросле життя. 35 юних  кваліфікованих кухарів, кондитерів уже завтра займуть свої робочі місця, з них 7 отримали дипломи з відзнакою.

Цей випуск є унікальним. Випустилися не тільки високо кваліфіковані майстри своєї справи, а кращі спортсмени (Швидка Я, Беленко А.), кращі учасники художньої самодіяльності (Кулінченко С., Вовк М., Гиря Д., Скворцова М.), переможці мовознавчих конкурсів (Умурзакова Н.), переможці олімпіад з професійної підготовки (Редкач А.), лідери учнівського самоврядування (Рудаковська Я., Петренко С.). Це цвіт і гордість закладу.

Зі словами привітання звернулися до учнів директор училища Гурба  О.А., заступник директора з НВР Смоляр Н.О., завідуючий відділенням харчових технологій та ресторанного сервісу Мосенцева О.О. Найкращі учні були нагородженні грамотами, а батьки за виховання чудових дітей отримали подяки.

Зворушливі і щирі виступи прозвучали від керівників груп Осадченко Л.О., Бистрицької  В.П., Минтус О.І., Єпик Н.А., які кожному  учню  підібрали теплі слова і вручили «медалі» за особисті успіхи за  час навчання в училищі.

Випускники в свою чергу подякували всьому педагогічному колективу піснями, теплими словами, квітами.

Щирі слова подяки висловили батьки  –  Умурзакова С.М. та Редкач Р.М. Урочистий захід закінчився фінальною піснею випускників, яка не залишила байдужим жодного присутнього в залі.

Попереду трудові будні, пошуки перспективної роботи, навчання у вишах України, що здійснюють  підготовку спеціалістів харчової промисловості. Позаду – уроки, виробничі практики, веселе життя в гуртожитку, батьківський поріг,  протоптана стежка до училища, наставницьке слово майстра виробничого навчання. Знайти себе, своє місце у житті, вирости і вижити, бути завжди людиною – що є святішого і дорожчого? 

Щасливої вам дороги, випускники Шосткинського ВПУ!

Фоторепортаж

Переглядів: 871 | Додав: ShchNV