П`ятниця, 19.04.2024, 02:30
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Головна » 2015 » Грудень » 15 » Привітання з нагоди ювілею + відео
10:10
Привітання з нагоди ювілею + відео

З ТАКИМ ЛІДЕРОМ
КОМАНДА ПРИРЕЧЕНА НА УСПІХ

 «ВПУ – це сходи у майбутнє, щаблі життєвого досвіду, скарби професійних знань, вмінь та навичок». Так про свій заклад говорить директор Шосткинського вищого професійного училища Гурба Олександр Анатолійович.

Злагоджена робота колективу, його досягнення залежать від наполегливої праці кожного і, безперечно, від умілого керівника,  лідера, здатного вести за собою.

Хто такий лідер? Це та людина, яка дає накази, заохочує, карає, відзначає прихід і відхід співробітників, приймає на роботу та звільняє з неї. Чи ні? Лідер, той, хто має якості чесності, рішучості, твердості, має здатність вести в майбутнє команду і відповідати виглядові керівника. Керівник повинен: знати своїх співробітників, розбиратися у своїй сфері; вміти організувати роботу, щоб кожен усвідомлював свій внесок у загальну справу; контролювати, а не наглядати. Бажано, щоб він мав відмінне почуття гумору.

Саме такими якостями наділений директор Шосткинського вищого професійного училища Гурба О.А. У переддень його 55-річчя хочеться поділитися щирими словами вдячності за його невтомну працю на благо закладу.

Олександр Анатолійович – знаючий, досвідчений керівник, якому не байдужа доля колективу. Він знаходиться у постійному пошуку чогось нового; свого часу доклав чимало зусиль, щоб наш заклад став лідером професійної освіти, і сьогодні крокує в ногу з часом. Він ідейний перспективний наполегливий.

До нього можна звернутися з будь-яким питанням. Не було такого, щоб він відсторонився, сказав, що не має часу, чи зайнятий, двері його кабінету завжди відкриті. Бувають моменти, коли можемо сперечатися, дискутувати, але це робочі моменти, головне, що приходимо до істини. Дуже важливо, що Олександр Анатолійович прислуховується до думок інших, адекватно сприймає критику і робить висновки. Як він сам каже: «Критика в мою адресу стимулює і сприяє зростанню нашої роботи».

Ще одна немаловажна деталь – це те, що він має почуття гумору, прагне до позитивних емоцій, не тримає дистанції «директор – підлеглий», що характерно для керівника нового тисячоліття. З ним можна і пошуткувати, і зробити зауваження, і просто поспілкуватися, або зайти за порадою.

А ще він по життю оптиміст. І цей оптимізм передається на колектив.

Практика показує, що керівники, які домоглися гарних відносин із співробітниками, заснованих на взаємній довірі і повазі, домагаються кращих результатів у роботі, більшої віддачі від персоналу. Олександр Анатолійович будує саме такі відносини  в колективі. А результат – нові підкорені висоти. За багаторічну працю Олександр Анатолійович  у своєму арсеналі має численні грамоти Управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації, нагороджений Почесною грамотою Міністерства освіти і науки, є Відмінником освіти України.

В особі Олександра Анатолійовича ми маємо свого менеджера Пітера Друкера, який перетворює неорганізований натовп в ефективно діючу, цілеспрямовану і продуктивну групу, має  мету, програму цілеспрямованих дій у професійній діяльності і здатний подолати конкуренцію, вижити і досягнути успіху.

Йоган Вольфґанґ Ґете свого часу сказав: «Дайте людині мету, заради якої варто жити, і вона зможе вижити в будь-якій ситуації». Це про нашого директора. В нього є мета, він знає, куди йти, з ним ми виживемо в будь-якій ситуації.

Стиль і міць лідера оцінює група, яку він очолює:

Н.О. Смоляр, заступник директора з НВР: «Олександр  Анатолійович керує закладом з 1999 року. Це дуже великий управлінський стаж. Але не дивлячись на це, наш заклад  за допомогою вмілого сучасного мультимедійного класного керівника  багато років залишається успішним на ринку праці і  показує гарні результати. У нашого директора багато ідей, ми командою їх успішно реалізуємо, дуже поважаємо образ мислення і бажаємо йому ще багато років залишатися молодим, сучасним, креативним, новим».

Викладач спеціальних дисциплін Рибкіна Г.С.: «Вчора я навчалася у цьому училищі, а сьогодні я працюю тут викладачем. Це моє перше робоче місце. Олександра Анатолійовича  знаю і зі сторони учениці і зі сторони викладача. Це дуже розумна людина, яка вміє тримати себе  в руках, має почуття гумору. Я дуже вдячна за роботу, яку він мені надав, за  підтримку, до нього можна звернутися за порадою, він є найкращим наставником для мене. Бажаю йому залишатися  таким добрим чуйним, розуміючим, креативним».

Ісаєв М.А., майстер в/н: «Олександр Анатолійович для мене і керівник, і товариш. Ми з ним пройшли тернистий шлях. Разом училися у школі, в інституті, разом працювали заступниками. Він сміливий, ідейний і наполегливий, у всьому досягає мети.»

Лазарищак М.Я., голова профкому: «Це дуже принципова врівноважена людина. Завдяки своїм якостям він тримає на плаву весь колектив».

Скомороха Н. П., заступник директора з НВР: «З нашим директором не засумуєш. У нього шалений темп роботи. З таким лідером наша команда приречена на успіх».

Так  про свого лідера відгукуються його підлеглі.

У колективі у грудні  святкує ювілей іще один працівник закладу – Ісаєв Микола Антонович. Однокласник директора, одногрупник по інституту, у минулому заступник з НМР, а сьогодні майстер в/н Шосткинського ВПУ. Це висококваліфікований майстер своєї справи, тонко володіє слюсарним мистецтвом. Його поважають колеги та учні, цінують друзі.

З своїх п’ятдесяти п’яти і Микола Антонович, і Олександр Анатолійович більше тридцяти присвятили  учням.

Шановні Олександре Анатолійовичу та Миколо Антоновичу! Прийміть сердечні вітання з нагоди ювілею! Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку Вам і вашим родинам. Міцного здоров’я вам на многії літа, благополуччя, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо держави! Нехай ваша енергійність, душевність і людяність привертають до вас тих, хто працює і спілкується з вами, та нових надійних друзів.

Педагогічний колектив
Шосткинського вищого
професійного училища

Переглядів: 821 | Додав: ShchNV