П`ятниця, 29.03.2024, 00:28
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Головна » 2015 » Листопад » 25 » «НУМО, ХЛОПЦІ!» У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ
15:06
«НУМО, ХЛОПЦІ!» У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ

Шосткинське ВПУ завжди славилося своїм патріотичним духом. Із року в рік у закладі проводяться різноманітні заходи та конкурси присвячені темі патріотизму. Вже традиційним став конкурс «Нумо, хлопці!», присвячений Дню ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ. Цього року у  конкурсі взяли  участь 3 команди: команда «Мастаки», до складу якої увійшли працівники училища: майстри і викладачі, які довели, що не втратили ще молодецький запал, збірна команда учнів після 11 класу «Правий сектор» та команда «Десант» у складі учнів, які навчаються на базі 9 класів.

А за ходом змагань пильно слідкувало журі у складі:

  • Гурба Олександр Анатолійович – директор закладу;
  • Скомороха Наталія Петрівна – заступник директора з НВР;
  • Антипенко Анна – президент учнівського самоврядування;
  • Левченко Руслан Петрович – представник організації «Правий сектор»;
  • Захарченко Андрій Вікторович – лейтенант національної гвардії  військової частини №3022.

Конкурсну програму було розпочато з конкурсу «Візитка», у якому команди повинні були представити свою назву та девіз команди. Далі командам було запропоновано завдання на швидкість «Одягання ЗЗК». Команда «Мастаки» показала відмінний результат та  стала переможцем цього конкурсу. Друге місце  розділили між собою команди «Правий сектор» та «Десантники». Третім завданням для команд стала перевірка учасників на знання статуту (знання військових звань). За результатами конкурсу було визначено, що переможцем став учасник від команди «Десант». Після спортивно-військових змагань  учасникам був запропонований творчий конкурс, у якому команди мали можливість показати усі свої таланти.  По закінченню конкурсу можна зробити сміливий висновок, що наші учні та педагоги не тільки мають гарну фізичну підготовку, але ще й дуже гарно співають. Конкурсну програму завершувало змагання з перетягування канату. Приклавши великі зусилля команда «Правий сектор»  у цьому виді отримала почесне 1 місце.

Конкурсна програма закінчилася, і перед журі постала задача визначити переможців. А поки вони підводили підсумки, перед учнями виступив Ляшок Мирослав Віталійович – випускник «Шосткинського ВПУ», учасник бойових дій у зоні АТО у складі батальйону спеціального призначення «АЗОВ». Він розповів присутнім, як важливо чоловікові вміти захистити себе, особливо у наш складний час. По завершенню свого виступу він побажав учням наснаги у майбутньому.

З музичним подарунком  виступила  голова учнівського самоврядування Антипенко Анна. Вона подарувала присутнім пісню «Повертайся живим».

Нарешті, журі підвело підсумки. Результати оголосив директор закладу Гурба Олександр Анатолійович. Він зазначив, що усі команди дуже гарно підготувалися, і кожна з них заслуговувала на 1 місце, але конкурс є конкурс. Місця розподілилися таким чином: І місце  - команда «Мастаки», ІІ – «Десант», ІІІ - команда «Правий сектор».  

Збірна команда Шосткинського вищого професійного училища буде захищати честь закладу на міських змаганнях «Нумо, хлопці!». Побажаємо їм перемоги.

Учнівське самоврядування
Центр дозвілля
Ковальова Інна

Фотозвіт заходу

Переглядів: 653 | Додав: ShchNV