Четвер, 18.04.2024, 20:28
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 23 » Нам є ким пишатися
13:45
Нам є ким пишатися

Андрій Пальоха - стипендіат
Голови Сумської облдержадміністрації

У приміщенні малої зали засідань Сумської обласної ради голова обласної державної адміністрації Микола Клочко 20 лютого 2018 року вручив стипендії 45 обдарованим учням-переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань, активістам учнівського самоврядування, серед яких 5 учнів закладів професійної освіти. Серед них і учень Шосткинського ВПУ Андрій Пальоха.

Пальоха Андрій  – відмінник навчання, дипломант і переможець багатьох конкурсів обласного рівня, ввійшов до складу 19 найкращих учнів училища «ТОП-19 і на сьогодні  -  стипендіат Голови Сумської облдержадміністрації.

«Андрій – життєрадісний, комунікабельний і наполегливий хлопець.  Він хороший товариш і вірний друг. З ним легко знайти спільну мову. В нього є, чому повчитися….», - так характеризують його одногрупники.

«Скромний, привітний, усміхнений Андрій завжди відгукнеться на допомогу і одногрупникам, і викладачам. Він з перших днів навчання став душею групи», - говорить майстер в/н Мартиненко Н.О.

Він має активну життєву позицію,  член учнівського самоврядування училища, активний учасник драматичного гуртка училища, переймається питаннями облаштування навчального закладу, організацією дозвілля учнів.

Андрій дуже любить професію, якій навчається, бере участь у програмі «Клуб гурманів» на місцевому телебаченні, де виготовляє справжні шедеври, доводячи, що кондитерська справа – це не ремесло, а мистецтво, відмінно працює під час виробничої практики, мріє продовжити навчання за фахом.

Юнак упевнений, що тільки наполеглива праця, віра у власні сили допоможе пережити всі випробування і збудувати нову успішну країну. Займатися тим, що тебе цікавить, від чого ти отримуєш задоволення і ті, хто тебе оточує,  – така формула успіху Андрія.

Приємно констатувати, що шлях до успіху починається саме з навчального закладу, з оволодіння робітничою професією.

Тож, є у нас молодь, якою можемо пишатися. І ми, дорослі, маємо допомогти кожній молодій людині знайти своє місце у вирі життя, повірити у себе, досягти успіху, адже, успішна молодь – успішна країна!

Скомороха Н.П., заступник директора з НВР

 

Переглядів: 597 | Додав: ShchNV