П`ятниця, 29.03.2024, 10:19
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 5 » Мужність, честь, сила і відвага
11:07
Мужність, честь, сила і відвага

Навчальний предмет «Захист Вітчизни» сприяє свідомому ставленню до оволодіння базовими знаннями про Збройні сили України, юридичними основами міжнародного гуманітарного права, військово-медичної підготовки, цивільного захисту, дотримання власної безпеки під час надзвичайних ситуацій мирного та воєнного часу. Вивчення цієї дисципліни готує юнаків до служби в Збройних силах України та інших військових формуваннях. Набута інформація сприяє людині стати сильною, освіченою та ерудованою, формує свідоме ставлення до захисту свого життя, життя рідних та друзів, за великим рахунком, - це і є Захист Вітчизни, бо Вітчизна – це власне ми, наші рідні й друзі.

Напередодні свята Дня Збройних сил України група 05/16 на чолі з викладачем Захисту Вітчизни Федоровим Ю.В. на базі військової частини № 3022 провели урок-практикум. На ньому учні познайомились з будовою, видами та призначенням комплекту бронезахисту бійця та отримали практичні навички по вдяганню бронежилетів. Заняття пройшли цікаво та пізнавально.

6 Грудня – це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Проте, День Збройних сил України – це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

І, нарешті, 6 грудня – свято усіх чоловіків та хлопчиків, які бережуть спокій та мир у наших оселях, цих турботливих лицарів, завжди готових підставити сильне плече чарівній половині людства.

Любі захисники Вітчизни, дорогі наші хлопці!
Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України!

Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.

 

Переглядів: 586 | Додав: ShchNV