П`ятниця, 29.03.2024, 08:51
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 19 » МАСЛЯНА У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ + Відео
11:41
МАСЛЯНА У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ + Відео

Жителі м. Шостка вже звикли до того, що ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» - осередок культурного життя не тільки Садового мікрорайону, а міста в цілому. І ось 18 лютого, у Прощену неділю, на подвір’ї закладу знову відбулося народне гуляння - свято Садового мікрорайону та Масляна за підтримки Народного депутата І. Молотка.

Була підготовлена концертно-розважальна програма. Ведуча разом з ді-джеєм закликала всіх до хороводів. Приємним було те, що музичний супровід подавав випускник Шосткинського ВПУ Олег Заярний. Пісні перемежовувалися зі спортивними змаганнями. Драйву додав кавер-бенд «Питер», який виконав запальні композиції, де танцювали всі – і діти, і дорослі.

Всі бажаючі мали змогу взяти участь у різних конкурсах та естафетах: «годування» галушками на швидкість, плетіння коси, караоке, змагання силачів. До речі, переможцем у змаганнях силачів став учень Шосткинського ВПУ Костянтин Лисенко. Він зробив найбільшу кількість присідань з мішком муки вагою 50 кг (це і був головний приз). «Відвідую спортзал, присідати  було не складно, секрет успіху – в регулярних тренуваннях, - поділився секретом Костянтин.

На масляну не обійшлося і без млинців. Млинці, пироги, ватрушки, тістечка, чебуреки – далеко не вся продукція, яку виготовив кулінарний відділ разом з учнями на свято. Працювали торговельні  ряди, де у широкому асортименті пропонували смачний шашлик, смажене сало, гарячий глінтвейн, кашу, чай, каву та інші напої. Всі бажаючі мали змогу купити або замовити будь-який кулінарний витвір. Все, що забажаєш!

Треба зауважити, що такі масові гуляння збирають все більше і більше люду, а це говорить про те, що народ шанує і продовжує українські традиції, а Шосткинське ВПУ завжди долучається до таких заходів, бо одним із пріоритетних напрямків роботи закладу – є національно-патріотичне виховання. Господарі змогли створити веселий настрій для гостей. Свято вдалося.

В останній день Масляної, у Прощену неділю, коли прийнято просити пробачення та прощати, нехай всі непорозуміння  і негаразди залишаться у минулому, а  настане мир, спокій, радість прийде у кожну родину.

Н.П.Скомороха, заступник директора з НВР

 

Переглядів: 932 | Додав: ShchNV