Четвер, 25.04.2024, 13:51
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Головна » 2017 » Червень » 2 » ЯК ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ ЛІТО ЗУСТРІЧАЛО
13:04
ЯК ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ ЛІТО ЗУСТРІЧАЛО

Дорогі відвідувачі нашого сайту, у нас для  вас чудова новина: сьогодні – літо! І завтра – літо! І через місяць – літо! І навіть через рік – ЛІТО!!!

Саме тому 2 червня 2017 року Шосткинське ВПУ ділилося з мешканцями міста власними виробами на будь-який смак, смаколиками та піснями. На відкритому майданчику перед ЦЕВ «Юність» розгорнулось завзяте дійство «Зустрічаємо літо разом!». Його організували для шосткинців і гостей міста кращі педагоги та учні училища.

Пам’ятаючи про «базарній» день, училище виставило на продаж дуже сезонні вироби народного вжитку, виготовлені золотими руками майстрів виробничого навчання та учнів під керівництвом старшого майстра Віктора Васильовича Куцого. Відділ будівельних технологій постарався для всіх: фанати садів-городів змогли придбати інвентар для обробки грядок; ті, для кого дача – місце комплексного відпочинку, мали змогу купити столи-стільці-крісла-мангали і ще дещо для бані-сауни; навіть для бджолярів завбачливо були привезені вулики.

Не відставав від конкурентів і кулінарний відділ, яким керує Ольга Олександрівна Мосенцева. Випічка була хоч і традиційною, але багатою за смаком та зовнішнім виглядом. Майстрині кулінарної справи намісили-напекли аж півтисячі усяких булочок-пиріжків-рогаликів! З начинкою і без, більших і менших, солодких і не дуже…

Для того щоб глядачі мали уявлення про деякі сторони різних професій, за якими готують у Шосткинському ВПУ, прямо під відкритим небом було проведено цілий ряд майстер-класів. Кращі майстри виробничого навчання, учні та викладачі професійно-теоретичної підготовки показали, як майбутні секретарі працюють на брошураторі; а майстри-маляри познайомили з технологією нанесення рідких шпалер, зразки яких люб’язно надала Артіль «Натяжные потолки, жидкие обои» (м. Шостка, вул. Садовий бульвар, 23-А; офіс № 9); а поруч вправні пальці кулінарів творили чудеса з тістом (простим дріжджовим та французьким); насамкінець господині побачили, як усю цю смакоту можна красиво сервірувати. І навіть пиріжки-булочки продавались не просто так, а з рецептами страв на додачу, так що шосткинські матусі-бабусі вдома зможуть не лише пригостити покупкою домашніх, а й поповнити свій кулінарний арсенал.

А моральною «приправою» до всіх майстер-класів, для душі та серця, стали виступи наших талановитих учнів, нинішніх і колишніх, під керівництвом знаного на всю Шостку Антоневича Ігоря Івановича.

…То ж зустрічаймо літо разом, шановні земляки! Крім клопотів на присадибних ділянках, відпусток і ремонтів, кожне літо зустрічає батьків та їхніх дітей, що раптом подорослішали, ще одним клопотом – для вчорашніх дев’яти- та одинадцятикласників починається вступна кампанія. Шосткинське вище професійне училище – один з ведучих навчальних закладів нашого міста, який з кожним роком розширює свої горизонти у плані професійної підготовки, проходження практики, а також у плані професійних перспектив для випускників. Навчання ваших дітей у Шосткинському ВПУ цілком може стати успішним початком для їхнього подальшого життя. Це я вам як мати двох випускників говорю.

Текст: Т. Ануфрієва,
методист Шосткинського ВПУ;
фото: Геращенко О.,
викладач Шосткинського ВПУ

Переглядів: 722 | Додав: ShchNV