П`ятниця, 29.03.2024, 12:14
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Головна » 2017 » Квітень » 1 » ДЕНЬ КАР’ЄРИ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ + Відео
15:30
ДЕНЬ КАР’ЄРИ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ + Відео

З метою реклами робітничих професій, створення позитивного іміджу навчального закладу у Шосткинському вищому професійному училищі пройшов День кар’єри - день успішних, упевнених у собі особистостей, які наполегливо крокують до поставленої мети.

З нагоди цього дня відбулися урочистості, куди були запрошені роботодавці, представники вищих навчальних закладів, успішні випускники училища, учні загальноосвітніх шкіл міста і району.

Багато слів вдячності і привітань було сказано на адресу закладу від гостей. Секретар Шосткинської міської ради О. М. Чанцева-Коваленко вручила грамоту директору  ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» Гурбі О. А. від Міністерства освіти, підписану самою Л.Гріневич і назвала Шосткинське ВПУ «найкращим, найперспективнішим закладом в області».

Прожога І. В., заступник декана з професійної орієнтації, кандидат економічних наук почала свій виступ зі слів, що вона також є випукницею Шосткинського ВПУ.

«Я бачу багатьох ваших учнів у нашому ВНЗ! Це наші майбутні студенти!» - так закінчила свій виступ А. М. Гаврилюк, кандидат наук державного управління, доцент кафедри міжнародного туризму факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу КНУКіМ.

Присутні мали змогу познайомитися з досягненнями і здобутками закладу, побачити парад професій, якими можна опанувати у Шосткинському ВПУ, насолодитися атмосферою свята.

Гордістю для закладу є його випускники, які досягли значних успіхів:

  • Проц Олексій  -  приватний підприємець у галузі промислового альпінізму. Олексій брав участь у будівельних роботах на знаменитому бразильському стадіоні «Маракана».
  • Чубар Юрій, Малков Микола, Годун Олександр – приватні підприємці і сьогодні наші роботодавці.
  • Трегуб Олексій  - голова громадської організації Товариство допомоги особам з інвалідністю «Турбота».
  • Солянніков Анатолій – воїн-інтернаціоналіст, на сьогодні  - учасник АТО.
  • Демченко Владислав – кухар-універсал Київського ресторану «Фортеця гетьмана».
  • Харченко Ліана – майстер  виробничого навчання Прилуцького професійного ліцею.
  • Пилипенко Наталія, Рибкіна Ганна, Антоневич Світлана, Глущенко Валентина, Савинська Ольга - майстри виробничого навчання і викладачі Шосткинського вищого професійного училища.
  • Прокудіна Катерина, Рубанік Анна, Маренець Вадим,  Іванова Катерина - студенти Шосткинського інституту Сумського державного університету.
  • Мельничук Тетяна – студентка Київського національного університету культури і мистецтв.

Багато з названих випускників завітали на свято і згадують свій заклад,  як першу сходинку  свого професійного зростання.

Традиційно до Дня кар´єри проходить визначення рейтингу самих успішних учнів у поточному навчальному році – ТОП-19. В цьому році також від директора Шосткинського вищого професійного училища, Гурби Олександра Анатолійовича, кращі 19 учнів закладу отримали дипломи і сертифікати на отримання грошових винагород. Переможцем рейтингу стала Подгаєвська Крістіна, учениця групи 11-16, майбутній технолог харчової промисловості.

Школярі і гості свята також не залишилися без уваги. Їм було запропоновано  СМС-тест. Переможці  отримали   призи. 

Маємо надію, що учні, які відвідали наш захід, завтра стануть повноправними членами нашої училищної  родини,  і ми разом зможемо відшукати ту формулу успіху, яка допоможе побудувати власну кар´єру і перетворити нашу країну у процвітаючу європейську державу.

Дбайте про майстерність  - і майстерність подбає про вас!

 

Н.П. Скомороха, заступник директора з НВР ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище»

 

 

Фоторепортаж заходу

Сюжети місцевого телебачення:

Переглядів: 651 | Додав: ShchNV