П`ятниця, 29.03.2024, 09:54
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 30 » ДЕНЬ КАР’ЄРИ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ
09:50
ДЕНЬ КАР’ЄРИ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ

З метою реклами робітничих професій, створення позитивного іміджу навчального закладу у Шосткинському вищому професійному училищі пройшов День кар’єри – день успішних, упевнених у собі особистостей, які наполегливо крокують до поставленої мети.

З нагоди цього дня відбулися урочистості, куди були запрошені роботодавці, успішні випускники закладу, учні загальноосвітніх шкіл міста і району.

Присутні мали змогу познайомитися з досягненнями і здобутками закладу, побачити парад професій, які можна опанувати у Шосткинському ВПУ, насолодитися атмосферою свята.

Гордістю для закладу є його випускники, які досягли значних успіхів:

  • Проц Олексій – приватний підприємець у галузі промислового альпінізму. Олексій брав участь у будівельних роботах на знаменитому бразильському стадіоні «Маракана».
  • Чубар Юрій, Малков Микола, Ключко Сергій – приватні підприємці і сьогодні наші роботодавці.
  • Солянніков Анатолій – воїн-інтернаціоналіст, а в даний час – учасник АТО.
  • Кшенський  Артем –  завідуючий  виробництвом у кафе «Затишок».
  • Демченко Владислав – кухар-універсал Київського ресторану «Фортеця гетьмана».
  • Харченко Ліана – майстер  виробничого навчання Прилуцького професійного ліцею.
  • Пилипенко Наталія, Рибкіна Ганна – майстри виробничого навчання і викладачі Шосткинського вищого професійного училища.
  • Прокудіна Катерина, Рубанік Анна – студентки Шосткинського інституту Сумського державного університету.

Приємно те, що випускники завітали на свято і згадують свій заклад,  як першу сходинку  свого професійного зростання.

Традиційно до Дня кар’єри проходить визначення рейтингу самих успішних учнів у поточному навчальному році – ТОП-19. В цьому році також від директора Шосткинського вищого професійного училища, Гурби  Олександра Анатолійовича, кращі 19 учнів закладу отримали грамоти і подарунки. Переможцем рейтингу став Скрибка Сергій, учень групи 02-12, майбутній кухар, кондитер, номінант стипендії голови обласної державної адміністрації Сумської області, переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії.

Школярі і гості свята також не залишилися без уваги. Їм було запропоновано  СМС-тест. Переможець отримав  приз. Володаркою флешки на 4 Гб стала учениця ЗОШ №11 м.Шостка.

Прикрашували свято номери художньої самодіяльності у виконанні гуртківців закладу.

Маємо надію, що учні, які відвідали наш захід, завтра стануть повноправними членами нашої училищної  родини,  і ми разом зможемо відшукати ту формулу успіху, яка допоможе побудувати власну кар´єру і перетворити нашу країну у процвітаючу європейську державу.

Фоторепортаж

Переглядів: 635 | Додав: ShchNV