Середа, 24.04.2024, 05:11
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Головна » 2016 » Квітень » 4 » АТЕСТАЦІЙНА ЕКСПЕРТИЗА ПРОФЕСІЇ “КУХАР” В ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ
14:46
АТЕСТАЦІЙНА ЕКСПЕРТИЗА ПРОФЕСІЇ “КУХАР” В ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ

30–31 березня 2016 року в ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» відбулась атестаційна експертиза професійної підготовки  з професії «Кухар».

В рамках атестації учні групи № 04-14 з професії «Кухар» та спеціальності «Виробництво харчової продукції» виконали комплексні кваліфікаційні завдання з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки.

Професійно-теоретична підготовка включала в себе перевірку знань з таких предметів, як охорона праці, технологія приготування їжі з основами товарознавства, санітарія та гігієна виробництва, устаткування підприємств харчування, організація виробництва та обслуговування та облік, калькуляція і звітність.

Під час перевірки професійно-практичної підготовки учні продемонстрували високий рівень вмінь та навичок. Враховувались такі показники, як організація робочого місця, підбір інвентарю та посуду, підготовка сировини до виробництва, дотримання технології приготування страви, оформлення та подача страви, дотримання правил техніки безпеки та виробничої санітарії.

В ході атестації учнями були приготовані такі страви, як салат-коктейль з нерибних продуктів моря, щука фарширована, суші, солянка збірна м’ясна, кулеб’яка, котлета по-київські, курка фарширована, яблука в листковому тісті, рулет бісквітний.

8 учнів отримали оцінки високого рівня (Авакян Ганна, Бойко Яна, Каптель Олеся, Карман Олена, Котлова Лія, Редкач Аліна, Сугоняко Марина, Цьомка Марія) та 7 учнів – достатнього рівня (Басанець Богдан, Бороденко Євген, Єрмаков Олександр, Овсяник Дар’я, Пушкарь Денис, Рубаник Віталій, Ващук Ігор).

Експерт Темченко Олена Всеволодівна, методист НМЦ ПТО у Сумській області, відзначила високий рівень підготовки учнів викладачем спеціальних дисциплін Бистрицькою Валентиною Петрівною та майстром виробничого навчання Минтус Оксаною Іванівною, а також організацію комплексних кваліфікаційних завдань в цілому.

Вітаємо колектив працівників та учнів ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» з успішною атестацією всіх видів професійної підготовки з професії «Кухар»!!!

      

Переглядів: 638 | Додав: ShchNV