Субота, 18.11.2017, 14:46


АБІТУРІЄНТАМ          УЧНЯМ І БАТЬКАМ          ВИПУСКНИКАМ          НОВИНИ САЙТУ
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2017 » Листопад » 13 » Анонс
08:58
Анонс

29 листопада 2017 року відбудеться відкриття
ДРУГОГО ВІДКРИТОГО ФЕСТИВАЛЮ
«ВАРЕНИКИ – ШОСТКА – ФЕСТ»
.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі у фестивалі в якості  меценатів, спонсорів, учасників.

Тел. для довідок: (066) 03 72 466, (096) 26 83 075.

 

Положення про фестиваль "ВАРЕНИКИ - ШОСТКА - ФЕСТ - 2017"

ПРОГРАМА
проведення
Відкритого фестивалю «ВАРЕНИКИ-ШОСТКА-ФЕСТ-2017»

Дата і час проведення

Назва заходу

Місце проведення

29.11.17
1400 - 1600

Відкриття Фестивалю

ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»

06.12.17
1400 - 1600

Проведення практичної частини
в категорії «Юні аматори»

Лабораторія кухарів, лабораторія кондитерів
ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»

13.12.17
1400 - 1600

Проведення практичної частини
в категорії  «Аматори-студенти»

Лабораторія кухарів, лабораторія кондитерів
ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»

20.12.17
1400 - 1600

Проведення практичної частини
в категорії  «Майбутні професіонали»

Лабораторія кухарів, лабораторія кондитерів
ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»

10.01.18
1400 - 1600

Проведення практичної частини
в категорії «Метри кулінарії»

Лабораторія кухарів, лабораторія кондитерів
ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»

17.01.18
1400 - 1600

Проведення практичної частини
в категорії «Фанати вареників»

Лабораторія кухарів, лабораторія кондитерів
ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»

24.01.18
900 - 1100
1100 - 1300

Проведення практичної частини
в категорії «Майбутні професіонали»

Лабораторія кухарів, лабораторія кондитерів
ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»

24.01.18
1400 - 1600

Закриття фестивалю.
Нагородження учасників.

ЦЕВ «Юність» м.Шостка

 

Склад журі Відкритого фестивалю «Вареники-Шостка-Фест-2017»

Тукало
Віктор
Васильович

- інженер-технолог харчової промисловості, приватний підприємець з виготовлення борошняних виробів, голова журі;

Сабадаш
Сергій Володимирович

кандидат технічних наук, доцент факультету харчових технологій Сумського національного аграрного університету, заступник голови журі;

Антоневич
Ігор
Іванович

- кухар ІV розряду, член журі;

Ворона
Тетяна Володимирівна

- в.о. начальника Шосткинського міськрайонного управління Головного управління держпродспоживслужби в Сумській області, член журі;

Перхун
Лариса
Петрівна

- завідувач сектору дистанційного навчання, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри економічної кібернетики економіко-статистичного факультету Національної академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ), член журі.

Переглядів: 160 | Додав: ShchNV | Теги: Шосткинське ВПУ, ВПУ-19, м.Шостка, профтехосвіта, ПТО